Menu

Geo engineering & EMF straling presentaties door Willem Felderhof

Home / Geo engineering & weather warfare / Geo engineering & EMF straling presentaties door Willem Felderhof

Komende wintermaanden zal ik presentaties geven over Geo engineering en EMF straling. Veel mensen zijn zich bewust dat er iets structureel mis is in het huidige weerbeeld. Iedereen met een beetje open blik is zich bewust van de onnatuurlijke wolkvorming en andere onlogische klimatologische extremiteiten. Het geeft veel mensen een machteloos gevoel, en tevens bekruipt er een gevoel van angst in de samenleving. Van alle vormen van crisis vandaag de dag in de wereld, zijn de Geo engineering programma’s verreweg de meest acute bedreiging voor een veilige toekomst voor onze kinderen en de aarde waarop wij leven. En aangezien de media deze materie, die een vernietigend effect heeft op de volksgezondheid en de biosfeer, volkomen negeert en meteorologen de bevolking blijven voorliegen met prietpraat, is het belangrijk om de informatie op andere wijze naar buiten te krijgen. Vandaar mijn initiatief voor deze presentaties. Een nog belangrijkere reden is dat de geo engineering programma’s dermate vernietigend zijn en de toestand van de biosfeer zo dramatisch is, dat er gewoonweg geen meer tijd is voor persoonlijke irrelevante belangen. Ik hoop dan ook dat de presentaties meer mensen bewust maakt en het aanzet tot actie. Want actie is de enige manier om een einde te maken aan deze waanzin.

In december 2015 & Januari/Februari 2016 zal ik presentaties geven in Nederland, Belgie en UK over:

-Geo engineering programma’s zoals Solar Radiation Management, en Stratospheric Aerosol Injection (SAI)

-HAARP en ionosphere heating technologie.

-Electro Magnetic Frequencies (EMF) straling.

Tijdens de presentaties zal belicht worden hoe deze programma’s met elkaar verband houden, en welke desastreuze gevolgen deze hebben voor de volksgezondheid en de biosfeer. Naast de inhoudelijke achtergrond van deze ingrijpende programma’s zal een belangrijk element in de presentaties zijn, wat je kunt doen om je te wapenen tegen deze aanslagen op onze gezondheid.

Exacte data en locaties zullen zsm bekend gemaakt worden. Mocht je interesse en/of vragen hebben stuur mij een mail : juanmatus45@gmail.com , en check www.geoengineeringwatch.org en www.juanmatus.com

Wellicht tot ziens bij de presentaties!

Warme groet, Willem Felderhof

Facebook https://www.facebook.com/geoengineering2015/?ref=hl

Spread the news!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comments(0)

 • Deasy Sanchez
  November 1, 2015, 5:17 pm  

  This is a great news!!

  Go fot it! Feeling very pround and grateful for your hard work.

  Blessings,
  Deasy

 • November 2, 2015, 9:14 pm  

  Dag Willem,

  Wat goed dat je aandacht gaat geven aan deze onderwerpen. Vooral ook de combi waardoor wat kruisbestuiving plaats kan vinden onder de bewuste mensen…

  Hier vind je een goede petitie. Dat is zeker niet het laatste wat moet worden gedaan, maar wellicht wel het eerste… of tweede… 😉

  Groetjes en veel succes (en plezier),
  Marloes

  http://www.verminder-electrosmog.nl

  • November 2, 2015, 9:24 pm

   Thanks Marloes! enne signed! take care:-)

 • November 26, 2015, 5:24 pm  

  Hallo Willem,

  Heb vandaag nog een gesprek gehad met de rector van een scholengemeenschap in Nunspeet, en hem wat van de chemtrails op de hoogte gesteld.
  Feitelijk is hij geinteresseerd om dmv een presentatie op school dit aan de leerlingen uit te leggen en ik heb hem al een file gestuurd met zeer belastende links van ook o.a. piloten, artsen en biologen, wetenschappers, die hier een boekje over open deden. Zelf was hij hier dus ook niet op de hoogte en is dit zeer nieuw. Ikzelf ben hier ook nog maar een paar maanden mee bezig, daarvoor wist ik ook van niets..Het houdt iid veel mensen bezig als ze het te weten komen van buiten af.
  Echter van onze landelijke overheid hebben we hierin niets te verwachten..en dat is nog wel het meest beschamendste. Ook hert NOS weerjournal is gemanipuleerd.
  Zou er een lezing over gegeven kunnen worden in de grote Rabozaal van de Veluvine? De scholengemeenschap zit er vlak naast en die ruimte lijkt mij het meest geschikt.
  Misschien zouden we deze event vooraf bespreekbaar kunnen maken via de gemeente.
  Bvd,
  Mvg,
  Christian

  • November 26, 2015, 10:03 pm

   Dag Christian, goed initiatief! laten we contact hebben via de mail en verder? Als je mij een mail stuurt dan kunnen we verder van gedachten wisselen. Groet Willem juanmatus45@gmail.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!